Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Cijena dostave iznosi 35kn.

Svaki kupac će biti pravovremeno obaviješten o roku isporuke naručenog proizvoda kao i o dostavnoj službi putem koje će primiti pošiljku. Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi a koji se nalaze na skladištu biti će dostavljeni u roku 1 do 3 radna dana. Za sve proizvode koje prodavatelj nema na skladištu rok isporuke je 7 do 10 dana. U iznimnim slučajevima taj rok može biti do 15 dana ali će kupac svakako biti obaviješten o roku isporuke.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenim postupanjem u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.